jueves, 16 de octubre de 2008

Sexys

Avui és dijous... així que quan me llevo al matí penso.. quin dia més llarg m'espera! Normalment poso la tv per veure si hi ha alguna noticia que no hagi sentit al vespre... i avui no em sembla recordar cap de diferent. Tot i així, per variar, repeteixen les de la nit anterior, i avui han tornat a repetir aquells homes que encapçalen la llista dels homes més sexys del món.
I a mi qui m'ha preguntat!!??

M'agrada la llista per què no diu els homes més guapos, si nó els mes sexys. Quin és el concepte de sexy? Al diccionari diu que el que té atractiu fisic i sexual. Atractiu, atraient... què ens atrau de les persones? el físic? la personalitat? és innegable que el físic és el primer que ens entra... però... lligat amb el post anterior.. no sempre és el fisic, a vegades una veu, una conversa, un article. A vegades la impresió del físic es modifica amb la personalitat. I acabem trobant atractiu a aquell que d'entrada potser no ens havia agradat...inclús al revés... És curiós com funcionem en aquest sentit, i com sóm molt diferents els uns dels altres, com persones impensables ens acaben atraient i com acabem trobant sexys persones que objectivament no tenen un fisic excelent.
Així, la llista l'encapçala Johnny Deep. Sempre amb papers diferents, ha aconseguit captivar l'atenció i fer-se atractiu, desitjat... i personalment, no és un actor dels que podriem dir guapo. Brad Pitt (també en la quarentena ja) és el cinqué. I aquest sincerament, és molt més que sexy...I fent una confessió trobo a faltar a la llista d'homes sexys a Jude Law!!

5 comentarios:

Sara Maria dijo...

D'acord amb Johnny Deep i Brad Pitt, hi afegiria George Clooney, però sento discrepar... Jude Law no, gens ni mica.
Aahh i el Bardem... Un home lleig però super atractiu.

Ferran Porta dijo...

Veig que amb la Sara Maria no ens discutiriem, mentre que amb la Syl... Jude Law no és a la llista? Tongo, tongo!!! ;-)

Ferran Porta dijo...

Per cert, Syl, totalment d'acord amb la part on analitzes on rau el sex-appeal d'una persona: el més guapo / la més guapa pot caure de la llista en qüestió de segons, si no ens aporta alguna cosa més que el seu físic.

Sese dijo...

Tinc una teoria: els homes guapos els reconeixem tots i els atractius són els que els homes no trobem macos i les dones sí. (I també al contrari amb les dones).

A reveure

Xavi dijo...

Aquestes llistes, són fetes amb criteris comercials no? I una altra cosa, semblant a allò del principi d'incertesa. Una persona d'aquestes, que apareix a les llistes, no esdevé més sexys pel sol fet d'estar a la llista?