Ir al contenido principal

Sexys

Avui és dijous... així que quan me llevo al matí penso.. quin dia més llarg m'espera! Normalment poso la tv per veure si hi ha alguna noticia que no hagi sentit al vespre... i avui no em sembla recordar cap de diferent. Tot i així, per variar, repeteixen les de la nit anterior, i avui han tornat a repetir aquells homes que encapçalen la llista dels homes més sexys del món.
I a mi qui m'ha preguntat!!??

M'agrada la llista per què no diu els homes més guapos, si nó els mes sexys. Quin és el concepte de sexy? Al diccionari diu que el que té atractiu fisic i sexual. Atractiu, atraient... què ens atrau de les persones? el físic? la personalitat? és innegable que el físic és el primer que ens entra... però... lligat amb el post anterior.. no sempre és el fisic, a vegades una veu, una conversa, un article. A vegades la impresió del físic es modifica amb la personalitat. I acabem trobant atractiu a aquell que d'entrada potser no ens havia agradat...inclús al revés... És curiós com funcionem en aquest sentit, i com sóm molt diferents els uns dels altres, com persones impensables ens acaben atraient i com acabem trobant sexys persones que objectivament no tenen un fisic excelent.
Així, la llista l'encapçala Johnny Deep. Sempre amb papers diferents, ha aconseguit captivar l'atenció i fer-se atractiu, desitjat... i personalment, no és un actor dels que podriem dir guapo. Brad Pitt (també en la quarentena ja) és el cinqué. I aquest sincerament, és molt més que sexy...I fent una confessió trobo a faltar a la llista d'homes sexys a Jude Law!!

Comentarios

Sara Maria ha dicho que…
D'acord amb Johnny Deep i Brad Pitt, hi afegiria George Clooney, però sento discrepar... Jude Law no, gens ni mica.
Aahh i el Bardem... Un home lleig però super atractiu.
Ferran Porta ha dicho que…
Veig que amb la Sara Maria no ens discutiriem, mentre que amb la Syl... Jude Law no és a la llista? Tongo, tongo!!! ;-)
Ferran Porta ha dicho que…
Per cert, Syl, totalment d'acord amb la part on analitzes on rau el sex-appeal d'una persona: el més guapo / la més guapa pot caure de la llista en qüestió de segons, si no ens aporta alguna cosa més que el seu físic.
Sese ha dicho que…
Tinc una teoria: els homes guapos els reconeixem tots i els atractius són els que els homes no trobem macos i les dones sí. (I també al contrari amb les dones).

A reveure
Xavi ha dicho que…
Aquestes llistes, són fetes amb criteris comercials no? I una altra cosa, semblant a allò del principi d'incertesa. Una persona d'aquestes, que apareix a les llistes, no esdevé més sexys pel sol fet d'estar a la llista?

Entradas populares de este blog

Crisi... sí

Soc una persona positiva. Els que me coneixen ho saben i els que no ho deuen haver notat per la majoria de posts que escric. Porto uns dies evitant escriure aquest post, però no me sento gens positiva. I sento que és algo que es respira, que es palpa a poc que parlis amb qui tens al costat. Evito escriure'l per què no m'agrada escriure de política aquí i evitaré el fer-ho, tot i així, trobo que la situació que estem visquent em desborda i potser no només ho veig jo així. Són massa coses les que es van acumulant i fan que el que potser em semblava una mena de petita "histèria col·lectiva" ho comenci a trobar greu. La vaga de transportistes està sent només la punta d'un iceberg, i les seves conseqüencies són importants. No criticaré mai a ningú que fassi vaga per lluitar per algo, el que no acabo d'entendre és aquesta necessitat de perdoneu l'expressió "putejar" als altres. Que ens quedem sense benzina els que cada dia hem d'anar a treballar en...

La ‘generación pandemia’ comienza la escuela: a qué debemos estar atentos

La ‘generación pandemia’ comienza la escuela: a qué debemos estar atentos New Africa/Shutterstock Sylvie Pérez Lima , UOC - Universitat Oberta de Catalunya La vuelta al cole de septiembre del 2020, y el curso 2020–2021, estuvieron marcados por los termómetros, las mascarillas, los grupos burbuja, medidas estrictas para las entradas y las salidas, recorridos marcados dentro de los centros educativos, ausencia de salidas y excursiones, y distancias de seguridad en todo y para todo. Una situación que, aunque fue algo más tranquila el curso 2021–2022, supuso un gran esfuerzo para toda la comunidad educativa. Han pasado ya (o sólo) tres años, y parece que el nuevo curso iniciado en septiembre se asemeja a los anteriores a la pandemia. Pero hay algo diferente: inicia su escolarización la “generación pandemia”, los niños y niñas nacidos durante el confinamiento. Cómo ha afectado a los más pequeños Hemos podido observar a lo largo de...

La gestió de l'alumnat amb trastorn de conducta i/o conductes disruptives

No hi ha dubte que l'alumne que ens diu que no, que ens fa sorolls, que ens contesta, que parla quan no hauria de fer-ho, el que ens sembla que ens desafia, el que troba allò que precisament ens farà alterar la gestió de l'aula, el que sembla que no vol aprendre, que ens molesta... és l'alumne que ens suposa un major repte com a docents a les aules. L'anomenat alumne disruptiu és el que ens posa a prova sovint, però aquell amb un reconeixement NEE o diagnòstic de Trastorn de Conducta ens situa sovint davant la sensació que no aconseguirem que aprengui, i ens farà qüestionar-nos si ho fem bé si hi reflexionem, però també ens podrà portar a dir que simplement, no hi ha res a fer amb ell. I tirar la tovallola. Abocant llavors  l'alumne a l'expulsió permanent, i a poques solucions que acabin conduint a l'èxit educatiu i l'evitació de l'abandonament escolar.  Sense tenir receptes vàlides per tothom ni varetes màgiques que ho solucionen tot, us p...