lunes, 10 de noviembre de 2008

Troll

Recordo quan fa anys feia servir l'IRC sentir el terme de troll. Aquella gent que entrava literalment a liar-la, que creaven mal rotllo intencionadament i després despareixien. Sé que als foros (jo no ho he fet servir tant..) passava exactament igual, fent comentaris que distreien el tema de discusió i acabaven enfrontant a la resta de participants. Suposo que això continuava passant tot i que ha estat arrel d'un comentari al meu anterior post que m'he adonat que aquesta actitud té una plataforma d'actuació extraordinària. Ho he comentat amb altes blocaries, i crec que actualment l'accés als blogs ha contribuit a que molts fassin de trolls potser sense saber que ho fan.
A la Wikepedia hi teniu tota la definició i com actuen segons l'eina amb la que es belluguin, i els seus objectius o motivacions. En qualsevol cas, allò que els uneix és el fet de molestar intencionadament pel seu propi divertiment.
És per això que finalment he optat per moderar els comentaris. Única i exclusivament per aquest motiu, per tant, com sempre, us animo a deixar-hi la vostra, per què continua sent benvingut.

3 comentarios:

Sara Maria dijo...

Estic amb tu, de moment jo he hagut de tornar a posar la ditxosa paraula deformada, que jo mateixa tant odio. Però igual acabo retornant a la moderació de comentaris...

Ferran Porta dijo...

Suposo que un es pot trobar, en el món virtual, amb els mateixos "trolls" que a la vida real. Per això està bé que els comentaris dels blogs es puguin moderar (opció que jo també he activat, per si les mosques...)

Patada al trolls!

Mikel dijo...

encara ni ha de Trolls ja ho crec que si.