lunes, 31 de marzo de 2008

Calidez


Avui havia pensat escriure algo que m'ha meravellat. He sentit al meu fill dir mama... és indescriptible tot plegat! (sobretot quan ja l'has sentit dir avvviiii, iaiaiaia, papa....) i quan anava a dir que són aquests moments els que t'omplen de vida he trobat un petit regal que m'ha fet moltissima il·lusió. En el tranquil racó de la Sara Maria hi havia un premi per mi. Un premi per la calidesa i la simpatia del meu blog. És el primer cop que em concedeixen un!

I ara em toca a mi asignar-lo així i tot i que em costa de triar entre tots aquell que sabeu que llegeixo allà va:

1. El blog del Jordi Roca, un mestre i sobretot pare.
2. El blog del Xavi Duran, que ha tornat a arrencar fa poc.
3. El blog del Sergi, per què sap queixar-se amb simpatia.
4. El blog del Ferran per la calidesa que crea al seu voltant.
5. El blog del meu pare, per què sí!!

Moltes gràcies de debó...

12 comentarios:

Xavi dijo...

Gràcies a tu, per ser-hi i per transmetre la tendresa i la sensibilitat que transmet el teu blog.
porteu-li uns cleanex a la mama, que li cau la baba... :-)

Ferran Porta dijo...

Ei Syl! Això dels blogs té coses increïblement excel·lents: coneixes tantes opinions, tantes òptiques diferents des de les quals veure una mateixa realitat... coneixes persones que t'aporten coses, a les que d'una altra manera no hauries pogut conèixer.
Som afortunats, oi?
Moltes gràcies per la menció, i enhorabona pel moment mega-especial (un més!) que has viscut amb el vostre nen.
Un petonet

Sara Maria dijo...

Felicitats maammaaa!

Борис Савинков dijo...

És molt maco! Ara, hauràs de fer alguna cosa perquè dir-te mama després de tota la familia no pot tornar a passar ;-) Amb els anys és ben cert que els nens són de la mama, ja veuràs, ja veuràs...

Striper dijo...

Aixo de sentir un fill dir clarament papa o mama no es paga ni amb un prestem hipotecari, i felicitats per el premi jo em sento molt acollit i calid al teu bloc.

JRoca_Font dijo...

Ep, moltes gràcies per la calidesa del premi, s'agraeix.
Pel que fa a la sensació de sentir com el teu fill et diu "mama" realment és indescriptible, cada moment suma en aquesta aventura diària de ser pares, és una passada!
Salut

Anónimo dijo...

Moltes felicitats pel premi. No cal que et digui que te'l mereixes. Penso que has tingut la virtud de fer un bon grup de persones al teu voltant. Serà per la calidesa a la que tothom es refereix? Segur que sí.
Ah! doncs, prepara't per quan la criatura et digui per primer cop: mama, estimo. No et puc descriure només en una línia que se sent. Una catarata de sensacions.
Gaudeix-ho, maca.

Sergi dijo...

Caramb Syl... no puc més que queixar-me amb simpatia per la teva menció si vull ser coherent amb el reconeixement que em dones. D'altra banda, dir-te que sí, que és cert que aqui, al teu blog s'hi està bé... s'hi respira pau i tranquilitat... Puc quedar-me? jejejeje

Salut i mencions

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Computador, I hope you enjoy. The address is http://computador-brasil.blogspot.com. A hug.

Sylvie dijo...

Hola!!

Gràcies a tots pels vostres comentaris i per formar part d'aquest blog.

Petonets

Striper dijo...

Hola pasat per casa meva que tens una cosa.

merike dijo...

Felicitats! Gràcies!!!!!!L'he trobat!!! Je l'ai trouvé!!!!!!