viernes, 11 de julio de 2008

Acabant els Cursos de Blogs


En pocs dies s'acaben els Cursos de Blogs que vam començar fa 15 dies amb Espiral. Han estat intensos i queden encara dies de valoracions i gestions que es fan quan sembla que ja no es fa res. És curiós com la majoria de feines en les que m'he dedicat comporten sempre moltes més hores que mai es veuen i dificilment es reconeixen.
Per mi l'experiència ha estat molt enriquidora. Hem començat blogs des de zero, afegint widgets, fotografies, xats, hem fet una sessió de coveritlive, hem mostrat twiter (tot i que ja casi no el faig servir jo...) i plurk...
Jo també he aprés ensenyant i trobo això fantàstic. Gràcies a tot@s

6 comentarios:

Ferran Porta dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Striper dijo...

Quaslsevol activitat formativa implica preparacio de continguts i metodes , jo enrecordo quant habia impartit cursos de temas laborals la preparacio de metodes i continguts. I sempre aprenia alguna cosa.

Ferran Porta dijo...

Syl, ara podries impartir un curs de blogs... via blog! Segur que a uns quants ens aniria de perles aprendre coses (twiter? plurk? ...???). Just an idea ;-)

Mikel dijo...

Totalment d' acord amb en Ferran.
Ja pots ens pots anar fent un curs via blog , pasito a pasito per cazurros informatics com nosaltres jejeje

Sese dijo...

Doncs l'aprenentatge autodidacta ha estat el meu vehicle de escriure al blog. De les paraules extranyes que dius no en conec cap. Al cap i a la fi si veig quelcom que m'agrada, clico i ho incorporo al blog.

Ja ens faràs cinc cèntims de mica en mica, oi? ;-)

Petonets

Sylvie dijo...

Gràcies... però tots teniu blogs prou interessants no? i tots n'hem apres.. però vamos, que si teniu algun dubte que humilment penseu que puc solventar ja ho sabeu... oi!?
Petonets