miércoles, 2 de febrero de 2011

Carta als Serveis Municipals del Vendrell

Publico aqui la carta que acabo de remetre a l'adreça mail que s'indica per qüestions relacionades amb els parcs infantils del Vendrell:

Benvolgut regidor

A la renovada web de l'Ajuntament del Vendrell s'indica que el "Manteniment de les zones infantils" així com "Parcs i Jardins" són tasques que s'encomanen a l'empresa creada per el mateix ajuntament "El Vendrell Serveis Integrals". Serveixi aquesta carta oberta, que publicaré al meu bloc (www.sylvieperez.net) els hi remeto a l'adreça que suggereixen a la mateixa web (serveismunicipals@elvendrell.net) per a manifestar el meu ( i n'estic segura que el de moltissims altres veïns) total descontentament amb els resultats d'aquests manteniment que pago amb els meus impostos. I sincerament espero que es prengui nota per a solventar situacions que no tenim per què patir.

En primer lloc, em sobta enormement l'absència a la majoria dels parcs infantils, d'un terra suau i segur format per una mena de suru i que garanteixen que els nens puguin jugar sense risc de trencar-se literalment el cap. Potser em falla la memòria però només el parc que hi ha al costat de la Rambla i Correus i el que hi ha a prop del Restaurant Maties tenen aquest suru al terra total o parcialment. La resta tenen sorra en el millor dels casos i pedres en la seva majoria. No cal que els indiqui aqui tots els parcs del poble, però el més trist és que ni tan sols se n'ocupen de portar sorra de la immensa platja que tenim per omplir els forats pedreguesos que hi han sota la majoria dels columpis.
Però no acaba aqui. Resulta que el manteniment dels parcs no es limita únicament a tallar-ne la gespa i podar els arbres i buidar escombraries o escombrar... resulta que de tant en tant plou. I quan plou, i com a conseqüència del punt primer, el terra no només es queda moll, s'entolla i els nens no poden baixar ni pels tobogans, ni practicament fer res. I aquell dia ja fa sol, però l'anterior ha plogut i ningú se n'ha ocupat.. i els nens busquen diaris per anar assecant tot el que és moll..
Això és inacceptable.

Tot i que no sé què puc esperar de tot això... Observo les noves urbanitzacions que fan al costat de Mas d'en Gual... al Tancat del Galan com els arbres que donavem ombra han donat pas a voreres sense arbres. On passejaran els avis i els nens? per què no han conservat arbres en estos carrers nous que urbanitzen?

Podria extendre aquesta carta a moltissims altres aspectes que a ben segur pot imaginar.

Esperant la seva resposta,
Cordialment,

2 comentarios:

Què t'anava a dir dijo...

molta sort a veure si et fan cas.

Anónimo dijo...

I tant que li faran cas, aquest govern mira pels ciutadans i està pel que a d'estar tot i la crisi econòmica que estem patint.
Deu ni do, el que estan treballant l'acutal equip de govern.