viernes, 17 de abril de 2009

Segones Jornades de la Penedesfera

Un any després d'haver-se realitzat les Primeres Jornades de la Penedesfera a Gelida, ja s'ha obert la inscripció per tal d'acudir a les Segones Jornades de la Pendesfera que aquest any tindran lloc al Vendrell, el 12 i 13 de Juny.
La inscripció és gratuita però obligatoria, ja que es fan a un local emblemàtic de la ciutat però de capacitat limitada (serà a la Vil·la Casals de Sant Salvador).
Tot i que les jornades es van crear en un inici per impulsar el coneixement dels blocaires del Penedés ( l'Anoia, el Baix Penedés, l'Alt Penedés i el Garraf) , són obertes a tothom. Encara més aquest any, ja que el títol de l'esdeveniment és Presència a la Xarxa i com podreu comprovar al programa quan us hi inscriviu l'interés per la web 2.0 guiarà també les jornades. Serà una manera de traslladar a la societat el fenomen blocaire i la resta d'eines de la web 2.0 i noves tecnologies des d'una vessant social i participativa.
Les taules rodones giraran entorn aquestes eines i la transformació de les organitzacions polítiques, mitjans de comunicació i publicació digital. Hi haurà una sessió formativa a empresaris per tenir presència a la xarxa i un taller de blocs, videoblogs, twitter, facebook etc per tots aquells que hi vulguin participar, a més de gaudir d'un dinar plenament penedesenc. Espero que pugueu assitir-hi. Punxeu aquí per apuntar-vos.

5 comentarios:

Ferran Porta dijo...

Interessant de saber; merci per informar-nos-en, Syl!

Molts records.

Anónimo dijo...

oi que pinta bé aquestes jornades?
a veure si es fa difusió de tot això i la gent comença a coneixer el femomen 2.0.:P

molt ben explicat!!!!!

Què t'anava a dir dijo...

Molt bé. A veure si ens surt bé perquè tot apunta en positiu.

Raül Buira dijo...

Esperem que tot surti bé i les jornades siguin un èxit!

Anónimo dijo...

necesidad de comprobar:)